Καλάθι Αγορών

Πολιτική επιστροφών - ακυρώσεων

1. Ελαττωματικό Προϊόν

Ο καταναλωτής έχει το δικαίωμα να επιστρέψει ένα ελαττωματικό προϊόν εντός 14 ημερών από την ημερομηνία που αναγράφει το παραστατικό πώλησης (απόδειξη ή τιμολόγιο) και να ζητήσει την αντικατάστασή του. Εφόσον το προϊόν αποδειχθεί ελαττωματικό, το κόστος της μεταφοράς του ελαττωματικού προϊόντος από τον πελάτη στην astrapikasvronitkas.gr καθώς και της αποστολής νέου προϊόντος βαρύνει το astrapikasvronitkas.gr.

2. Λάθος Προϊόν

Σε περίπτωση που η astrapikasvronitkas.gr έχει αποστείλει λάθος προϊόν ή η εταιρεία ταχυμεταφοράς έχει παραδώσει λάθος προϊόν στον καταναλωτή τότε ο καταναλωτής οφείλει να επιστρέψει το λάθος προϊόν εντός 14 ημερών από την ημερομηνία που αναγράφει το παραστατικό πώλησης (απόδειξη ή τιμολόγιο) και να αποστείλει το σωστό προϊόν που έχει καταχωρηθεί στην παραγγελία. Τα έξοδα μεταφοράς από και προς τον καταναλωτή βαρύνουν σε κάθε περίπτωση το astrapikasvronitkas.gr.

3. Επιστροφή Δώρου

Σε περίπτωση που ο καταναλωτής έχει παραλάβει το προϊόν ως δώρο και επιθυμεί την αλλαγή του τότε πρέπει να επικοινωνήσει μαζί μας για να κανονιστούν οι λεπτομέρειες αντικατάστασης. Στην περίπτωση αυτή δεν προβλέπεται επιστροφή χρημάτων και ο καταναλωτής οφείλει να παραγγείλει νέο προϊόν ή προϊόντα ίσης ή μεγαλύτερης αξίας. Δεν επιστρέφονται δώρα που είναι σε προσφορά. Τα έξοδα μεταφοράς από και προς τον καταναλωτή βαρύνουν σε κάθε περίπτωση τον καταναλωτή.

4. Αντικατάσταση Προϊόντος

Σε περίπτωση που ο καταναλωτής έχει παραλάβει το προϊόν και επιθυμεί την αλλαγή του για τον οποιοδήποτε λόγο τότε πρέπει να επικοινωνήσει μαζί μας για να κανονιστούν οι λεπτομέρειες αντικατάστασης. Στην περίπτωση αυτή δεν προβλέπεται επιστροφή χρημάτων και ο καταναλωτής οφείλει να παραγγείλει νέο προϊόν ή προϊόντα ίσης ή μεγαλύτερης αξίας. Δεν επιστρέφονται προϊόντα που είναι σε προσφορά. Τα έξοδα μεταφοράς από και προς τον καταναλωτή βαρύνουν σε κάθε περίπτωση τον καταναλωτή.

Ακύρωση παραγγελιών

Σε περίπτωση που ο χρήστης επιθυμεί να ακυρώσει την παραγγελία του, μπορεί να επικοινωνήσει με το astrapikasvronitkas.gr, καλώντας στο τηλέφωνο 6946947338 ή με αποστολή email στο info@astrapikasvronitkas.gr. Ανάλογα με το στάδιο εξέλιξης της παραγγελίας τους θα ενημερωθεί για τις επιλογές που έχει.